Evenimentul Zilei > Actualitate > Bodipo a plecat de la FC Vaslui
Bodipo a plecat de la FC Vaslui

Bodipo a plecat de la FC Vaslui

Se sparge gaşca şi la FC Vaslui. Venit cu surle şi trâmbiţe, atacantul Rodolfo Bodipo şi-a reziliat contractul şi s-a întors în Spania.

Startul catastrofal de sezon a stricat atmosfera la FC Vaslui. Din candidată la titlu, echipa lui Adrian Porumboiu a ajuns o simplă echipă de pluton, iar legiunea străină e pe cale să se spargă.
Primul "dezertor" e atacantul Rodolfo Bodipo, 32 de ani, care şi-a rezliat contractul cu FC Vaslui şi s-a întors în Spania. Bodipo este juc[torul echipei Deportivo La Coruna, de unde formaţia moldoveană îl împrumutase.
Nu s-a adaptat
"Şi-a reziliat contractul cu echipă română. Acum revine acasă, la La Coruna", a declarat Javier González, agentul jucătorului, citat de Mediafax.
Un purtător de cuvânt al clubului Deportivo a anunţat că Bodipo nu este aşteptat la antrenamente şi că urmează să i se găsească o nouă echipă, cel mai probabil Elche, conform declaraţiilor lui González.
Potrivit "La Voz de Galicia", Bodipo nu a reuşit să se adapteze în România şi implicit la echipa antrenată de Juan Ramon Lopez Caro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: