Pentru că şi-a dat seama că a deconspirat numele candidatului, Boc a adăugat: "Dacă va fi decizia respectivă, va avea fiecare şef de campanie. Mâine va fi discuţia completă cu privire la acest subiect".

Emil Boc nu a dorit să facă cunoscute nici numele celor care se vor implica în campania electorală la nivelul Capitalei, acest anunţ urmând a fi făcut tot mâine, o dată cu anunţul oficial legat de candidatul la Primăria Bucureştiului.

De asemenea, Boc a spus că lansarea oficială a tuturor candidaţilor la primăriile reşedinţă de judeţ va avea loc vineri, la ora 11.00.

Preşedintele PDL a declarat că Biroul Permanent Naţional al partidului a validat candidaturile pentru primării şi consilii judeţene în 36 de judeţe, urmând ca în cursul zilei de luni Comisia de organizare a alegerilor să finalizeze şi validarea candidaţilor în celelalte judeţe, astfel încât marţi, 15 aprilie, să fie încheiată lista.

Boc a precizat că toate candidaturile cuprind "oameni care s-au validat politic şi administrativ", astfel încât PDL să câştige cele mai importante reşedinţe de judeţ şi preşedinţii de consilii judeţene, la nivel naţional.

(13:45)