Evenimentul Zilei > Actualitate > Boc, despre Vlădescu: „Dacă avea viziune, nu reduceam salariile cu 25%”
Boc, despre Vlădescu: „Dacă avea viziune, nu reduceam salariile cu 25%”

Boc, despre Vlădescu: „Dacă avea viziune, nu reduceam salariile cu 25%”

Premierul Emi Boc a răspuns, astăzi, atacurilor lui Sebastian Vlădescu. Fostul ministru al Finanţelor a declarat, ieri, că şeful Executivului are "o înţelegere limitată a crizei economice". În replică, Boc spune că şi Vlădescu e lipsit de viziune şi îl învinuieşte pentru scăderile salariale din acest an în sistemul bugetar.

"L-aş întreba, dacă e vorba de viziune şi capacitatea de înţelegere a crizei şi a economiei, cum a fost posibil ca în ianuarie să permită plata celui de-al 13-lea salariu, prime de vacanţă, alte stimulente, iar după câteva luni să vină cu o reducere de 25% a salariilor. Dacă ar fi avut o asemenea viziune şi ne-ar fi comunicat-o nu am fi redus salariile cu 25% pentru că am fi luat din timp deciziile de ajustare a cheltuielilor", a afirmat, astăzi, premierul înaintea discursului său din Camera Deputaţilor.
Declaraţiile vin la o zi după ce Vlădescu că premierul Emil Boc are o înţelegere limitată pentru perioada de criză prin care trece România. "În ceea ce priveşte capacitatea lui Emil Boc de a înţelege complexitatea economiei româneşti, dificultăţile ei, într-un an de criză cred că există o limită care e generată de pregătirea domniei sale, de faptul că a fost nevoit să preia economia romanească într-un moment de criză. Vorbesc despre o înţelegere limitată într-o perioadă extrem de dificilă", a explicat Vlădescu, ieri, într-o emisiune televizată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: