Evenimentul Zilei > Actualitate > Bilete scumpe la Sportul – Steaua, dar nici dincolo n-au fost mai ieftine
Bilete scumpe la Sportul – Steaua, dar nici dincolo n-au fost mai ieftine

Bilete scumpe la Sportul – Steaua, dar nici dincolo n-au fost mai ieftine

Conducerea clubului de fotbal Sportul Studenţesc a anunţat preţul biletelor la meciul cu Steaua, de duminică, din runda a 8-a a Ligii I. Cel mai ieftin tichet costă 20 de lei, la peluze, în condiţiile în care la derby-ul Dinamo - Rapid, un bilet în aceeaşi zonă s-a vândut la ghişee cu 25 de lei. Preţul piperat a reprezentat motivul pentru care microbiştii au boicotat duminică partida din "Groapă", la stadion fiind prezenţi doar 4.000 de spectatori.

Biletele pentru partida dintre Sportul Studenţesc şi Steaua urmează să se pună în vânzare vineri, doar la casele de bilele de la stadionul din Regie.
Acestea se vor comericiliza între orele 14.00- 18.00 (vineri), 11.00-15.00 (sâmbătă) şi 11.00 -17.00 (duminică).
Suporterii „roş-albaştrilor” vor putea achiziţiona tichete doar de la casele de bilete aflate la stadion. Biletele costă 20 lei (la peluze), 25 lei (la tribuna II) şi 30 lei
(la tribuna I).
Meciul a fost încins de „războiul” dintre Vasile Şiman şi managerul stelist Mihai Stoica.
Şiman a spus că Stoica este un manager de doi lei, în timp ce MM, care se consideră cel mai bun conducător din fotbalul românesc, l-a ironizat pe „student” pe seama faptului că Sportul „cântă” precum ABBA, adică face naveta între Liga I şi a doua divizie a ţării.
Partida are o miză uriaşă pentru patronul stelist Gigi Becali, care şi-a dat „cuvântul de onoare” că se va spânzura, dacă Steaua n-o va învinge pe Sportul!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: