Totul a început la mare, unde Bianca și-a făcut apariția într-un club select din Mamaia Nord, în care a apărut și omul de afaceri. Acesta nu a venit cu mâna goală, ci i-a făcut cadou un ceas de mii de euro, dovadă că Bianca Drăgușanu se vinde scump, chiar dacă a mai îmbătrânit.

Numai că, blondina s-a arătat profund neimpresionată de gestul fostului soț. Se pare că, până la urmă, Bianca a cedat și a decis să-i mai dea o șansă, ca să fie iar în centrul atenției pe internet, că vine din urmă generația tânără.

Numai că, Bianca Drăgușanu vrea ca de această dată lucrurile să decurgă exact așa cum își dorește ea. Imediat după acest episod, starleta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a speficificat faptul că nu mai poate fi impresionată cu lucruri materiale atât de ușor.

„Odată ce atingi o anumită vârstă, devii în permanență neimpresionat de o mulțime de lucruri”, a fost mesajul postat de Bianca pe pagina sa de Instagram.

Alex Bodi ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu rusoaica Daria Radionova.

Aceasta  a dezvăluit ce părere are despre noile vești din partea iubitului său. Fotomodelul mărturisește că Bianca ar trebui să fie mai atentă la comportamentul fostului soț, care o înșeală și o va mai înșela.

„Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?” a declarat Daria.

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a fost reacția lui Alex Bodi.