Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, imagini-bombă din cartierul milionarilor. Cum s-a afișat „diva” | FOTO
Bianca Drăgușanu, imagini-bombă din cartierul milionarilor. Cum s-a afișat „diva” | FOTO

Bianca Drăgușanu, imagini-bombă din cartierul milionarilor. Cum s-a afișat „diva” | FOTO

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă într-o ținută provocatoare, extrem de mulată, care a scos la iveală un amănunt incitant.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai sexy figuri din showbiz-ul românesc, a fost imortalizată în zona Dorobanți din Capitală. Cu toate că le avea alături pe fetele iubitului, vedeta n-a ezitat să se îmbrace în stilul caracteristic, extrem de senzual.

În momentul în care s-a aplecat să o coboare pe fiica cea mică a lui Alex din mașină, Bianca s-a aplicat, iar pantalonii mulați au scos la iveală un amănunt extrem de incitant. Din câte se pare, iubita lui Alex Bodi a renunțat să mai poarte, pe timp de vară lenjeria intimă. Iar ca ”tabloul” să fie complet, ținuta abordată de Bianca punea în evidență posteriorul tunat.

 

Cu siguranță, cei care au trecut în acel moment prin zonă n-au putut să nu admire formele senzuale ale iubitei lui Alex Bodi, notează cancan.ro. FOTOGRAFIILE AICI

Își va deschide școală de dive

Bianca Drăgușanu are în plan să deschidă o școală de dive, o „profesie” la care se pricepe negreșit.

„Eu vreau să deschid o «școală de dive». Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la «școala de dive». O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea.

O divă este o femeie puternică, independentă, cu atitudine, o femeie cu foarte multe calităţi, şi da, o femeie ca scoasă din cutie. Mereu eşti impecabilă. Nu există standarde din punct de vedere fizic, atâta timp cât eşti o femeie super cochetă, poţi să ai şi 90 de kilograme, la 1,7 m. Având în vedere că trebuie să se pupe viaţa cu descrierea, o divă trebuie să aibă o viaţă extravagantă. Ca să fii divă, trebuie să ai viaţă măcar peste mediu. Nu m-am gândit cum trebuie să arate iubitul unei dive. Majoritatea divelor nu au iubiţi, pentru că divele sunt foarte pretenţioase.

O divă trebuie să ştie să cânte, să danseze, să se poarte în societate. O divă este un complex, un tot unitar, este o femeie care ştie şi are de toate. Diva are mai multe servicii, diva nu este o plantă care vegetează. Divele nu se compară între ele.

Eu sunt de părere că Dana Budeanu este o divă, pentru că este o femeie asumată, mereu impecabilă, mereu are atitudinea potrivită. Mereu este sexy, mereu este mişto îmbrăcată”,a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.