Beyonce, la Cluj-Napoca

Beyonce, la Cluj-Napoca

Cantareata americana Beyonce ar putea sustine un concert la Cluj-Napoca, pe 22 octombrie, organizatorii evenimentului din Romania fiind in negocieri avansate cu managementul artistei.

Potrivit organizatorilor, negocierile vor fi finalizate la sfarsitul acestei saptamani. „Nu exista inca nicio semnatura pe vreun contract, dar intr-adevar purtam aceste discutii. Deocamdata este un zvon, dar speram sa se confirme”, spun organizatorii.

Concertul din Romania ar fi inscris in cadrul turneului mondial de promovare al albumului „B’’Day”. Cu o cariera de peste 15 ani, Beyonce a devenit cunoscuta ca lider al formatiei Destiny’s Child, alaturi de care a debutat in 1990.

In zece ani, trupa a devenit celebra pe plan international, vanzand peste 33 de milioane de albume si castigand mai multe Premii Grammy precum si alte distinctii importante in industria muzicala. „Jumpin’ Jumpin’”, „Bills, Bills, Bills”, „Say My Name” si „Survivor” au fost hituri puternice, care au consolidat popularitatea trupei.

Ne puteți urmări și pe Google News

In 2001, Beyonce, Kelly Rowland si Michelle Williams au luat o pauza din Destiny’s Child si s-au concentrat mai mult pe carierele solo. Inainte de a se angaja si in cateva proiecte de film, Beyonce a devenit prima artista afro-americana si a doua femeie care a castigat Premiul ASCAP pentru compozitorul pop al anului.

Dupa ce a jucat in musicalul „Carmen: A Hip Hop Opera”, produs de MTV, a urmat si rolul personajului Foxxy Cleopatra in filmul „Austin Powers - Goldmember”, care a punctat cu adevarat inceputul carierei sale in film.