Beyonce a  prezentat în premieră videoclipul melodiei Spirit, inclusă pe coloana sonoră a versiunii live-action ‘The Lion King’, produsă de Disney.
Vedeta, care îşi împrumută vocea personajului Nala din noua peliculă Disney, a prezentat în premieră videoclipul la un post de televiziune american, declarând  că ideea videoclipului este de ”a arăta că Dumnezeu este pictorul, iar frumuseţea naturală din lume nu are nevoie de indicaţii regizorale.
Este frumuseţea culorii, frumuseţea pigmentului, frumuseţea tradiţiei”, a mai spus cântăreaţa. Videoclipul include secvenţe din ”The Lion King” şi o înfăţişează pe Beyonce în mijlocul unui deşert, purtând o rochie vaporoasă în nuanţe de roşu şi roz.
“Oricine se poate identifica cu aceste personaje”
După ce remake-ul animat produs de Disney a fost  lansat în cinematografe, Clarisse Loughrey vorbește despre distribuție, inclusiv regizorul Jon Favreau,  Billy Eichner, Seth Rogen, Keegan-Michael Key și compozitorul Hans Zimmer,  despre experiența creării filmului și a lecțiilor învătaţe din povestea aceasta.
Compozitorul Hans Zimmer, unul dintre cei care a realizat cele mai bune coloane sonore, de la Gladiator la Inception, a declarat: “Pentru prima dată, m-am uitat la o mare de oameni și am văzut că a însemnat ceva”, spune Zimmer, care a câștigat un premiu Oscar.. “A însemnat ceva pentru toată lumea”. 
Este aproape imposibil să găsești un membru al remake-ului The Lion King, care nu are o legătură cu originalul şi, ca dovadă: toată lumea a fost prinsă emoţional în poveste, titrează independent.