Evenimentul Zilei > Actualitate > Ben Affleck, nepăsător la batjocura fanilor. „Mie îmi place tatuajul meu! Reprezintă pasărea Phoenix”
Ben Affleck, nepăsător la batjocura fanilor. „Mie îmi place tatuajul meu! Reprezintă pasărea Phoenix”

Ben Affleck, nepăsător la batjocura fanilor. „Mie îmi place tatuajul meu! Reprezintă pasărea Phoenix”

Invitat în emisiunea lui Ellen Degeneres, Ben Affleck a ținut să precizeze că tatuajul uriaș de pe spate, care înfățișează o pasăre Phoenix, este într-adevăr al său și că, de aceea, nu îi pasă cât de mult le displace fanilor.

În urmă cu aproximativ un an, actorul a fost surprins de paparazzi pe o plajă din Hawaii, ocazie cu care tatuajul său a captat atenția presei. Ulterior acesta a devenit ținta unor ridiculizări pe rețelele de socializare. În momentul în care s-a aflat de tatuajul său, Affleck a declarat pentru „Extra” că e fals și că a fost aplicat special pentru un film. Însă, s-a dovedit că desenul pe piele este cât se poate de autentic.

„Are o semnificație pentru mine. Am încercat să îl țin departe de ochii lumii”, a declarat la emisiunea Ellen. Ben nu a explicat motivul pentru care a ales acest model, dar în contextul vieții sale zbuciumate din ultima perioadă, este ușor de dedus că poate sugera o renaștere din propria cenușă.