Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie-BOMBĂ luată de o VEDETĂ PRO TV! A renunțat DE TOT la nevastă și la COPIL și s-a mutat cu AMANTA
Decizie-BOMBĂ luată de o VEDETĂ PRO TV! A renunțat DE TOT la nevastă și la COPIL și s-a mutat cu AMANTA

Decizie-BOMBĂ luată de o VEDETĂ PRO TV! A renunțat DE TOT la nevastă și la COPIL și s-a mutat cu AMANTA

O celebră vedetă Pro Tv a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat alături de amantă. Mai trist este faptul că la mijloc se află și un copil minor, rămas acum doar în grija mamei.

Între Bebe Cotimanis și soția acestuia, Florina Mărcuța, nu mai este nicio cale de împăcare. Actorul deja a părăsit-o și s-a mutat alături de Iulia Dumitru, amanta în compania căreia a fost surprins în urmă cu puțin timp. Aceasta îi este colegă de breaslă, activând la teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

De dragul acesteia, Bebe Cotimanis și-a părăsit soția și copilul minor și s-a mutat la Pitești. Deși spera să fie vorba doar de o escapadă amoroasă, iar viața de familie să învingă, Florina Mărcuța a rămas dezamagită de alegerea actorului alături de care are ți un copil. De supărare, aceasta a șters toate fotografiile cu Bebe Cotimanis de pe rețelele de socializare, scrie Ciao.ro.

„A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, a declarat, la momentul respectiv, Florina Mărcuța.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: