O solniţă – acesta a fost motivul pentru care cinci tineri s-au încăierat, duminică, la ora şase dimineaţa, în centrul Bucureştiului.  În faţa unui  fast food, un grup de trei persoane şi un altul format din doi tineri s-au lovit cu pumnii şi picioarele pentru a acapara sarea pentru shaormele cumpărate.
În câteva secunde bătaia a devenit deosebit de violentă, iar unul dintre tineri a scos un cuţit cu care a reuşit să aplice câteva lovituri. Două persoane din grupul celor trei tineri participanţi la scandal au fost rănite: unul s-a ales cu două tăieturi pe antebraţ, celălalt a fost înjunghiat în picior. În acel moment, o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a  Municipiului Bucureşti a intervenit şi a reuşit să disperseze grupul bătăuşilor, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale Bucureşti.
Intervenţia poliţiştilor a făcut ca incidentul să nu se termine cu pierderi de vieţi omeneşti, mai ales că agresorul care folosea cuţitul nu dădea semne că ar renunţa la intenţia sa de a-i înjunghia pe cei din tabăra adversă.  Apariţia celei de-a doua patrule a P.L.M.B. – solicitată prin radio – a întrerupt total conflictul şi l-a descurajat pe cuţitar.  Acesta a reuşit să scape prin fugă. Însă, complicele său, S.R.M., născut în 1983,  a fost reţinut, încătuşat şi predat Poliţiei Naţionale. Victimele au fost preluate de echipaje SMURD şi transportate la spital.