Evenimentul Zilei > Actualitate > Avatar s-a mutat în cluburi
Avatar s-a mutat în cluburi

Avatar s-a mutat în cluburi

Succesul filmului semnat de James Cameron a fost atât de mare încât impactul său s-a făcut simţit şi în viaţa mondenă a Bucureştiului.

Cei care au vazut filmul au ales să se joace, pentru o seară, de-a Zoe Saldana şi Sam Worthington, actorii care interpretează rolurile principale din "Avatar".
Personajele sale au fost adoptate în club Bellagio de vedete care s-au metamorfozat şi au recreat atmosfera de pe planeta Pandora.
Printre părticipanţii la inedita prezentare au fost Andreea Tonciu, Gina Maican, Raluca Ogică, Paula Raluca Potecaru, Iulia Roşca, Andreea Tivadar şi Hamude.
Filmul a mai inspirat şi creaţii ale designerilor celebri. La Paris, cu ocazia Săptămânei Modei, Jean Paul Gaultier, copilul teribil al modei, s-a inspirat pentru colecţia lui de haute-couture din cea mai în vogă peliculă SF a momentului.
Prin sombrerourile uriaşe şi armura de conchistador, designerul a adus America Latină pe podiumul de la Paris.  Coafurile au fost copii creative ale personajelor din filmul "Avatar".
În plus, isteria Avatar i-a prins şi pe părinţi care, mai nou, au început să îşi boteze copiii după numele personajelor din celebrul film 3D.
Numele preferate sunt Neytiri, numele prinţesei războinice Na’vi şi Toruk, creatura înaripată. Un alt nume preferat de părinţi pentru copiii lor este Pandora, ales de majoritatea americanilor pentru fiicele lor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: