Evenimentul Zilei > Social > Acceseaza 6 avantaje ale instalatiilor electronice de sisteme antifurt magazin
Acceseaza 6 avantaje ale instalatiilor electronice de sisteme antifurt magazin

Acceseaza 6 avantaje ale instalatiilor electronice de sisteme antifurt magazin

Asa cum ai observat in cazul marilor retaileri sau in magazinele din malluri, o practica din ce in ce mai intalnita consta in achizitionarea si plasarea unor sisteme ce asigura protectia eficienta a bunurilor din astfel de locuri.

Pe langa beneficiul acestor sisteme antifurt magazin de a identifica sustragerea lucrurilor neachitate, acestea mai au si alte avantaje la care poate nu te-ai gandit pana acum.

Care sunt acestea?

Numite sisteme antifurt magazin, aceste dispozitive declanseaza alarme sonore si uneori vizuale atunci cand un client paraseste magazinul cu un produs pe care nu l-a platit.

Aceste sisteme reprezinta un nou pas in securizarea unui magazin si in cultivarea in timp a unui mediu sigur si placut atat pentru clienti cat si pentru personalul acestuia.

Cum functioneaza?

Practic, orice produs din magazin va fi marcat de anumite dispozitive, etichete adezive sau etichete tari care sunt identificate de cele doua portite prin care se trece la intrarea si iesirea din magazin.

Odata ce un produs este achitat la casa de marcat, vanzatorul dispune de niste instrumente auxiliare care permit detasarea sau dezactivarea dispozitivelor de siguranta.

Avantaje

  1. Eficienta – Sistemele antifurt sunt foarte sigure pentru ca identifica instantaneu produsele atunci cand clientul trece prin dreptul detectoarelor.

 

Desi pot fi de mai multe tipuri, acestea functioneaza la o viteza foarte mare si pot prelua semnalele a mai multor tipuri de etichete speciale, in functie de dimensiunea si tipul produsului.

 

Nu uita ca multe magazine folosesc astfel de sisteme, de la cele alimentare si de imbracaminte, pana la magazine de scule, bricolaj sau chiar depozite.

 

  1. Este exact ceea ce cauti – Bineinteles ca este frustrant ca la inventar sa gasesti mereu produse lipsa, ceea ce reprezinta un minus in profitul tau.

 

Desi majoritatea magazinelor investesc in camere video, acestea nu sunt mereu suficiente pentru identificarea unui posibil hot, procesul este unul indelungat, iar in raza lor de actiune adesea nu acopera toata incinta.

Desi foarte utile, folosite impreuna cu un sistem antifurt, acestea reusesc cu brio sa iti ofere un sistem complet care va impedica furturile si descuraja hotii.

 

  1. Potrivit pentru orice – Asa cum s-a mentionat, un astfel de sistem este potrivit pentru orice fel de produs, indiferent de marime si consistenta, datorita multitudinii de tipuri de etichete speciale care pot fi folosite.

 

Pe cand lucrurile mari si valoroase pot fi protejate prin dispozitive mari si vizibile, lucrurile de buzunar pot fi protejate prin etichete adezive.

 

  1. E usor sa faci rost de unul – Majoritatea magazinelor de profil ofera posibilitatea de a achizitiona un sistem antifurt in numai cateva clickuri.

 

Ba mai mult, tu nu trebuie sa te deplasezi pentru a transporta sistemul la magazin. De cele mai multe ori, firma de la care l-ai achizitionat asigura atat transportul cat si montarea completa a acestuia.

 

  1. Impact vizual – Pe langa beneficiile evidente, prezenta unui sistem complet antifurt este foarte bine privit de clienti.

 

Acestia simt ca sunt intr-un magazin sigur, considera produsele mai valoroase si tratateaza cu mai multa seriozitate si deschidere compania ta. Pe termen lung, ai doar de castigat din construirea unei astfel de imagini.

 

  1. Personal mai eficient – Atunci cand in magazinul tau exista un sistem antifurt, angajatii se pot concentra si mai mult pe oferirea unei experiente de cumparare placute clientilor.

 

Acestia nu mai trebuie sa urmareasca cu acelasi nivel de atentie orice client care intra sau paraseste magazinul si nici nu mai trebuie sa controleze mereu orice geanta sau sacosa cu care acestia ies din magazin.

 

E frustrant atat pentru client cat si pentru personal. Asadar, un sistem antifurt sporeste eficienta personalului.

Unele studii realizate recent spun ca un sistem antifurt magazin scade drastic sau total furturile dintr-un magazin, dar cel mai important, reuseste sa descurajeze orice individ care intra in magazin cu astfel de ganduri, iar de cele mai multe ori nici nu se mai ajunge la asta.

Chiar daca alegi un sistem bazat pe radio frecventa sau unde acusto magnetice, acum stii ca acestea sunt deosebit de eficiente si sunt o investitie extraordinara pentru dezvoltarea afacerii tale.

Daca te-ai hotarat sa faci pasul acesta, trimite-ne un mesaj aici

 

Sau suna-ne la numarul:

0745 394 665