Evenimentul Zilei > Monden > Au curs râuri de lacrimi la Antena1. Au fost despărțiți fără negocieri
Au curs râuri de lacrimi la Antena1. Au fost despărțiți fără negocieri

Au curs râuri de lacrimi la Antena1. Au fost despărțiți fără negocieri

Momente pline de emoții la unul dintre cele mai interesante reality show-uri difuzate de Antena1. Nimeni nu ar fi crezut că regulile drastice care s-au impus în ultimele zile aveau să îi provoace pe concurenți să izbucnească în lacrimi. Sub influența presiunii care a atins cote maxime odată cu despărțirea impusă pe fondul regulamentului, aproape nimeni nu s-a mai putut controla.

A fost unul dintre cele mai sensibile momente la reality show-ul Asia Express, difuzat de Antena1. Competiția a scos la iveală condiții extrem de dure pentru concurenți. Presiunea a crescut pe măsură ce echipele au fost despărțite. În ultimele zile, concurenții de la Asia Express au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt, însă ce a urmat apoi i-a făcut pe aproape toți să plângă fără a se mai putea controla.

Regulament drastic: Au fost despărțiți fără negocieri

Astfel, potrivit regulamentului, Eliza Natanticu, Cuza, Adriana Trandafir, Elwira Petre și Estera au rămas lângă Irina Fodor. Rolul lor a fost de a îndeplini diverse sarcini, însă rezultatele acestora au influențat fără posibilitate de întoarcere evoluția partenerilor.

Pe de altă parte, ceilalți concurenți au urmat traseul singuri, fără sprijin moral sau fizic din partea colegilor astfel încât au fost puși în situația de a face singuri autostopul, de a-și căuta singuri un loc unde să se cazeze pentru a-și duce la bun sfârșit misiunile atribuite în cadrul competiției.

Șiroaie de lacrimi la Antena 1: Momentul revederii i-a emoționat pe toți

Astfel, cel mai emotiv și impresionant moment de la Antena 1 a fost cel al revederii concurenților de la reality show-ul Asia Express, ediția 34, sezonul 4. După două zile petrecute pe cont propriu, concurenții s-au putut reuni. Majoritatea dintre aceștia nu și-au putut stăpâni deloc emoțiile astfel încât au stat îmbrățișați minute în șir. A fost cazul surorilor Lidia și Estera Buble, precum și al lui Emi și Cuza.

Elwira i-a sărit în brațe partenerului de viață și a recunoscut că pentru ea a reprezentat o adevărată provocare să facă față tuturor piedicilor pe cont propriu având în vedere că s-a bazat mereu pe spiritul descurcăreț al lui Mihai. „Am fost tristă două zile, n-am avut energie să fac absolut nimic și mă gândeam numai la el. Eu l-am cunoscut când eram copil. E cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni. Nu cred că sunt cuvinte care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine”, a spus Elwira.

Nici prezentatoarea nu s-a mai putut stăpâni

Nici Mihai Petre nu a fost mai puțin sensibilizat. „De data asta eu am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”, a spus concurentul. Intimitatea celor doi soți a emoționat-o inclusiv pe prezentatoare, Irina Fodor, care a început să lăcrimeze, martoră fiind la manifestarea grijii și iubirii celor doi parteneri.

Și Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi. Concurenta a fost despărțită de fiica sa pe durata celor două zile în care fiecare a trebuit să se descurce în mod individual.