În replică la criticile aduse de Adrian Țuțuianu, în cadrul unei conferințe de presă a Pro România, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj critic la adresa fostului ministru. „S-a apucat unu’ Ţuţuianu de la Pro România să mă înjure pe mine şi pe Bădălau. Că suntem răi pentru că l-am dat afară din partid ca pe un trădător jalnic ce este.

Că nu am semnat şi noi scrisoarea anti-Dragnea a cărei autor cică este chiar el! Că ne-am luptat cu statul paralel şi abuzurile acestuia pe care el le-a aplaudat constant. Că nu l-am lăsat să se poarte ca un mic tiran pe moşia lui numită PSD Dâmboviţa. Unde-i trata pe toţi cu maxim sictir. Şi c-a primit pentru asta un şut fix în fund, când nu se aştepta!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Secretarul general al PSD spune despre pe Țuțuianu că „se gudura” pe lângă Liviu Dragnea și „a pupat tot ceea ce era de pupat” ca să ajungă vicepreședinte la Senat și ministru. „Cum adică, care Ţuţuianu? Ăla cu înregistrarea din şedinţă! Ăla care-i numea dobitoci şi oligofreni pe proprii săi colegi de partid din toată ţara. Că nu i-a scăpat unul din tot partidul neînjurat şi măscărit. Ăla de se visa preşedinte de ţară, lider balcanic şi european, stăpân de continent!

Traseistul de azi. Cel care pe vremuri se gudura pe lângă„dictator” să ajungă vice la Senat şi apoi ministru la apărare. Şi, culmea, chiar a ajuns! Pentru că a pupat tot ceea ce era de pupat. Tot nu vă amintiţi de personajul acesta lugubru? Deloc, deloc? Eram sigur!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.