Evenimentul Zilei > Politica > Armata susține plafonarea pensiilor speciale. Ministrul Leș, alături de Teodorovici
Armata susține plafonarea pensiilor speciale. Ministrul Leș, alături de Teodorovici

Armata susține plafonarea pensiilor speciale. Ministrul Leș, alături de Teodorovici

Gabriel Leș a comentat astăzi decizia ministrului de Finanțe, care a propus plafonarea pensiilor speciale la 10.000 de lei. Ministrul Apărării susține că deși nu și-ar dori ca cei din subordinea sa să fie afectați, susține această inițiativă.

Gabriel Leș a declarat în această seară la Antena 3 că susține plafonarea pensiilor speciale la limita de 10.000 de lei.

Acum am auzit declarația lui Teodorovici. Vreau să spun că e extrem de complexă și bine gândită. Mă refer la plafonul de 10.000. Va fi o discuție la Guvern. Eu îmi doresc ca cei din domeniul militar să nu fie afectați. Dar decizia se va lua la nivel Guvernamental. Mi se pare normal ca aceste pensii să fie impozitate. Cred că schimbarea va fi benefică. Cam 2% din pensionarii pe care îi avem pot fi afectați”, a fost declarația lui Leș la Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.