Prea mult sex strică. A simţit-o pe propria piele un cuplu din Australia trimis în judecată pentru tulburarea liniştii publice. Cei doi au fost arestaţi după ce vecinii au făcut reclamaţii peste reclamaţii din cauză că aceştia „ţipau, gemeau şi înjurau 7 ore pe noapte, 5 zile pe săptămână”, timp în care făceau sex. 
  
Decizia autorităţilor i-a indingnat pe cei doi. „Cum este posibil să trăieşti într-un loc în care îţi este interzis să faci sex?”, a întrebat Collin Mackenzie după care a recunoscut că partenera lui îi dă mari bătăi de cap: „E mai mult vina lui Jessie. Facem sex între 4 şi 7 ore, 5 nopţi pe săptămână. Probabil că o să fac atac de cord, e pe cale să mă omoare”. 
  
Poliţiştii au ajuns la uşa gălăgiosului cuplu de 20 de ori în doar 4 luni după ce au primit sesizări de la vecinii innebuniti de zgomotele care veneau dinspre apartament. Celor doi, Jessica Angel şi Colin Mackenzie, li s-a interzis printr-un ordin să ţipe, să geamă sau să înjure. „Nu vrem să fim percepuţi ca distrugători ai plăcerilor vieţii. Oricine are dreptul la intimitate în propria casă, însă atunci când acţiunile lui are un impact negativ asupra celor din jur noi trebuie să intervenim”, a spus detectivul Trevor Lovegrove pentru DailyMail.  
 
Cei doi au fost trimişi în judecată pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului, prin poluare fonică, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi vor trebui să plătească o amendă de 3.000 de lire sterline.