Evenimentul Zilei > Social > SCENE DESPRINSE din FILMELE de GROAZĂ. BĂRBATUL a fost SPINTECAT. Totul a pornit de la un MOTIV BANAL
SCENE DESPRINSE din FILMELE de GROAZĂ. BĂRBATUL a fost SPINTECAT. Totul a pornit de la un MOTIV BANAL

SCENE DESPRINSE din FILMELE de GROAZĂ. BĂRBATUL a fost SPINTECAT. Totul a pornit de la un MOTIV BANAL

Miercuri seară, un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori, într-un magazin alimentar din Arad, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce i-a atras atenția agresorului că a luat produse fără să le achite.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, bărbatul de 46 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit de către un tânăr de 30 de ani.

Potrivit primelor informații, incidental a avut loc după ce victima, dar și alte perosane, inclusiv vânzătoarea magazinului, i-au atras atenția tânărului că a luat mai multe produse de pe raft, pe care le-a băgat într-o plasă fără să le plătească. La un moment dat, tânărul de 30 de ani a scos un cuțit, cu care l-a înjunghiat pe bărbatul de 46 de ani de mai multe ori.

După incident, agresorul a plecat spre casă, de unde a și fost ridicat de polițiștii arădeni.

„Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a arătat IPJ Arad.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, pentru îngrijiri medicale, fiind în stare stabilă și conștient. Acesta a fost înjunghiat în zona abdomenului și a toracelui.