Evenimentul Zilei > Actualitate > Credeţi că politicienii ar trebui să participe la deschiderea anului şcolar?
Credeţi că politicienii ar trebui să participe la deschiderea anului şcolar?

Credeţi că politicienii ar trebui să participe la deschiderea anului şcolar?

În fiecare an, la festivităţile de deschidere a şcolilor, alături de cadre didactice, elevi şi părinţi, apar şi nişte oaspeţi mai exotici: politicienii.

Fie că îşi amintesc cu nostalgie de anii când mergeau ei înşişi la şcoală, fie că transmit mai mult sau mai puţin voalat mesaje politice, senatorii, deputaţii, primarii sau preşedinţii de Consilii Judeţene au devenit prezenţe obişnuite în prima zi de şcoală.
Astăzi, Biroul Permanent al Senatului a decis ca senatorii să stea la serviciu lunea viitoare, când începe şcoala. Conducerea instituţiei a respins solicitarea ca ziua respectivă să dedicată "activităţilor în teritoiu", ceea ce le-ar fi permis aleşilor să nu se prezinte la lucru, în Bucureşti, şi să se ducă în schimb la diverse instituţii şcolare din colegiul lor electoral. Deputaţii, în schimb, au hotărât să se ducă la festivităţile ce se ţin în acest an pe 12 septembrie.
Ce părere aveţi despre decizia Senatului? Ar trebui oamenii politici să fie prezenţi la deschiderea anului şcolar sau nu?

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: