Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNŢ-BOMBĂ: Gică Popescu va candida iarăşi la şefia FRF. Îl va avea mentor tot pe Ioan Becali?
ANUNŢ-BOMBĂ: Gică Popescu va candida iarăşi la şefia FRF. Îl va avea mentor tot pe Ioan Becali?

ANUNŢ-BOMBĂ: Gică Popescu va candida iarăşi la şefia FRF. Îl va avea mentor tot pe Ioan Becali?

Fostul mare fotbalist Gică Popescu vrea, cu orice preţ, să devină şeful Federaţiei Române de Fotbal. A spus-o azi, într-o intervenţie la postul "Digi Sport".

Gică Popescu a anunţat că, peste doi ani, va candida din nou pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.
Mai sunt doi ani până în 2014 şi atunci aş vrea să candidez pentru preşedinţia FRF. Nu vreau să profit de o prăbuşire a sistemului actual. Nu vreau să mă duc la federaţie ca să fac profit„, a spus fostul internaţional azi, la postul „Digi Sport”. Până acum, Popescu a refuzat să ofere un răspuns tranşant la această problemă, dorind probabil să ştie dacă în cursă va intra şi marele său rival, Ionuţ Lupescu.
„Baciul” a candidat la şefia FRF şi în 2005, dar a pierdut lupta cu Mircea Sandu. A fost socotit atunci omul manevrat de „sforarul” Ioan Becali. De altfel, de la coabitarea cu versarul procurator i s-a tras şi implicarea în „Dosarul Transferurilor”. A fost achitat în acest dosar, dar procurorii le pregătesc inculpaţilor, în aceste zile, o surpriză de proporţii.
Se bagă şi Anghel Iordănescu?
„Baciul” n-a dat semne că s-a lepădat de Ioan Becali, dar oricum are şanse mici să-l bată pe Sandu, care are la dispoziţie „maşina de vot” a Adunării Generale.
Se pare însă că Sandu nu mai doreşte să candideze şi îi „încălzeşte” scaunul „Baciului”. Asta deşi Sandu va pierde funcţia de la UEFA, unde este membru în Comitetul Executiv, dacă nu va mai deţine post executiv la FRF, ci unul onorific, aşa cum se zvoneşte.
Dacă vreau, sunt ca Putin. Candidez şi în 2014 fără emoţii„, spunea, acum câţiva ani, actualul preşedinte, care pare să se fi răzgândit între timp.
Pe piaţă există zvonuri că şi Anghel Iordănescu, fost selecţioner al României, doreşte să intre în cursa pentru „Casa Fotbalului”. N-o va face decât sub tutela lui Sandu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.