Antonescu, despre declarația PSD Constanța privind desființarea DNA: "Eu nu sunt de acord cu ea"

Antonescu, despre declarația PSD Constanța privind desființarea DNA: "Eu nu sunt de acord cu ea"

PNL dezavuează declaraţia liderilor PSD Constanţa prin care solicită desfiinţarea DNA printr-o măsură legislativă, a spus liderul liberalilor Crin Antonescu.

"E o declaraţie a PSD Constanţa, nu a USL sau nu a PNL. Eu nu sunt de acord cu ea, e dreptul lor să o facă, dar eu cred că e o declaraţie care nu face bine PSD, e o declaraţie dată aşa în împrejurări mai tulburate şi categoric PNL dezavuează o asemenea formulă. Presupun că şi conducerea centrală a PSD o va dezavua", a afirmat Antonescu, citat de Mediafax. PSD Constanţa și-a anunțat ieri “sprijinul total” pentru preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi acuză DNA că acţionează “abuziv”.

“Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat condamnă virulent acţiunea abuzivă a poliţiei politice a lui Traian Basescu DNA-ul care l-a avut drept ţintă pe Preşedintele Executiv, Nicuşor Constantinescu în cursul zilei de 15 ianuarie 2014“, se arată într-un comunicat de presă al PSD Constanţa. DNA este acuzată de implicare în viaţa politică a României, având în vedere că acuzaţiile ce i se aduc lui Nicuşor Constantinescu „sunt legate de principalele proiecte ale USL propuse în campania electorală din 2012 cetăţenilor judeţului Constanţa, proiecte confirmate de peste 250.000 de voturi“.