Evenimentul ZileiActualitateAntidot Forte – protejeaza impotriva virusului datorita substantelor active (P)

Antidot Forte – protejeaza impotriva virusului datorita substantelor active (P)

Antidot Forte – protejeaza impotriva virusului datorita substantelor active (P)
Persoanele diagnosticate cu boli infecțioase virale nu mai trebuie să-și facă acum griji pentru sănătatea lor, întrucât specialiștii în medicină naturopată au realizat un supliment alimentar revoluționar - Antidot Forte, ce conține o mulțime de ingrediente menite să întărească sistemul imunitar.

Realizat pe bază de vitamina C, turmeric, usturoi negru, propolis, precum și lemn dulce, Antidot Forte are o formulă unică, sută la sută naturală, ce întărește sistemul imunitar, astfel că-l ajută să lupte împotriva virușilor și infecțiilor de toate tipurile, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți, vitamine și minerale.

Ce conține și ce proprietăți are Antidot Forte

Antidot Forte este un supliment alimentar în compoziția căruia se regăsește ghimbir, ce este o sursă excelentă de potasiu, zinc, calciu, cupru, magneziu, dar și vitamina B6, C și D, astfel că acest remediu naturist este recomandat pentru tratarea oboselii, dar și pentru eliminarea toxinelor din organism. Este recomandat, de asemenea, persoanelor diagnosticate cu infecții respiratorii, fiind util pentru a trata tusea, bronșita, dar și artrita și durerile musculare.

Antidot Forte este o sursă excelentă de antioxidanți, motiv pentru care ajută la întărirea sistemului imunitar și, mai mult de atât, reduce riscul de apariție a unor infecții ori alte afecțiuni. Reglează, de asemenea, și nivelul de colesterol din sânge și previne depunerea grăsimilor pe artere.

De asemenea, Antidot Forte este eficient pentru tratarea hepatitei virale de tip A, B sau C, deoarece stopează evoluția lor. Conform unor studii de specialitate, acest remediu este recomandat și pentru tratarea unor forme de cancer, precum mamar, pulmonar, de colon, de prostată sau chiar hepatic, fiind esențial pentru a reduce celulele canceroase.

Antidot Forte reglează hipertensiunea arterială, dar și glicemia din sânge, astfel că este benefic pentru diabetici, dar și pentru persoanele diagnosticate cu afecțiuni cardiovasculare.

Printre altele, Antidot Forte este util pentru a trata și anemia, oboseala cronică și depresia, însă este eficient și pentru a trata ischemia cardiacă, aritmia cardiacă, dar și infecțiile genitale, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți.

Lemnul dulce, ingredient regăsit în compoziția Antidot Forte, este o sursă de saponine, triterpenice, astfel că neutralizează toxinele din organism, tratează infecțiile gingiilor, psoriazis sau exczeme, dar și poliartrită reumatoidă ori hepatita virală de tip A, B, C.

Frunzele de măslin se găsesc în compoziția Antidot Forte și conțin potasiu, calciu, fier, fosfor, dar și mangan sau magneziu, vitamine A, B1, B2, C și E, astfel că tratează bacteriile și virușii.

Antidot forte – mod de administrare

Acest remediu naturist revoluționar ce poate trata chiar și virusul HPV, care este foarte întâlnit și contagios, este recomandat a fi administrat în doză de 3 capsule pe zi, înainte de masă și nu există niciun fel de contraindicații.

Acesta este un produs marca Medicinas si este recomandat de medici din toata lumea.

Mai multe detalii pe www.antidotforte.ro sau la tel. 0723.269.701

 


Accesează: