Evenimentul Zilei > Actualitate > La Voiculescu nu se vede plagiatul lui Ponta. Nici Agerpres nu dă ştirea pe pagina publică
La Voiculescu nu se vede plagiatul lui Ponta. Nici Agerpres nu dă ştirea pe pagina publică

La Voiculescu nu se vede plagiatul lui Ponta. Nici Agerpres nu dă ştirea pe pagina publică

Singurele televiziuni de ştiri care nu au transmis în direct conferinţa de presă a Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti despre plagiatul lucrării de doctorat a lui Victor Ponta au fost Antena 3 şi România TV.

Toate celelalte canale de ştiri, inclusiv TVR Info, au avut lungi transmisii în direct de la evenimentul petrecut la Universitatea din Bucureşti.
Antena 3 a preferat să transmită în schimb o conferinţă de la Ministerul Economiei, iar RTV transmitea alte ştiri.
Pe de altă parte, Agerpres a difuzat ştirea despre verdictul Comisiei de Etică a Universităţii doar pe fluxurile pentru abonaţi, la categoria „Educaţie”. Pe pagina publică, www.agerpres.ro, ştirea nu apare.
Apar în schimb, alte ştiri, cum ar fi că vineri se împlinesc 20 de ani de relaţii diplomatice între România şi Turkmenistan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: