Evenimentul Zilei > Monden > Antena 1 se întărește cu două vedete! Se va vedea de sâmbătă seara
Antena 1 se întărește cu două vedete! Se va vedea de sâmbătă seara

Antena 1 se întărește cu două vedete! Se va vedea de sâmbătă seara

Cel de-al doilea sezon al serialului de comedie „Mangalița” va începe, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:30, la Antena 1.

Pe lângă personajele consacrate, telespectatorii vor face cunoștință cu unele noi, descoperindu-le chiar din primul episod pe Dana și Svetlana, interpretate de Paula Chirilă și Cătălina Mihai.

„În Mangalița, eu sunt doamna Dana, proprietara restaurantului preluat de la Turcu, deci noul proprietar, o femeie cu un istoric foarte bogat care s-a întors de prin țări străine. A îngropat câțiva soți, iar asta o face ușor periculoasăși creează o grămadă de situații comice. E o femeie cochetă, dar păstrând proporțiile, pentru că Dana se întoarce undeva la țară, adică nu e vreo divă de la Hollywood, ci una de Mangalița”, a povestit Paula Chirilă despre noul rol.

Cătălina Mihai o va juca pe Svetlana, o puștoaică naivă, generoasă și îndrăgită grație gingășiei sale.

„Eu joc rolul Svetlanei, o puștoaică venită din Basarabia, care devine protejata lui Marcel (n.n. soțul directoarei economice Doina Rogojinaru, rol interpretat de Angel Popescu). E foarte naivă și deloc conștientă de ceea ce stârnește în jurul ei, vrea cu generozitate să ajute pe toată lumea, iar gingășia asta a ei îi face pe cei din jur s-o îndrăgească. Cel mai mult la personajul meu îmi place accentul, cu care n-am nicio legătură, eu fiind din județul Constanța, și pe care sper ca prin imitație să reușesc să-l redau astfel încât să fie credibil ”, spune Cătălina Mihai.