Celebri și câștigători !  Alex Velea și Mario Fresh, sunt văzuți de fanii serialului “Asia Express – Drumul Dragonului”, drept câștigătorii noului sezon al show-ului, care va fi difuzat de Antena 1, cel mai probabil începând din luna ianuarie 2020.Filmările pentru cea de -a treia ediție a serialului vor demara în această lună , nouă echipe urmând să concureze pentru marele premiu pus la bătaie, în valoare de 30.000 de euro, anunță cancan.ro/.

Deși serialul nu a început să fie difuzat, fanii lui fac deja pariuri în privința câștigătorilor, favoriți fiind cuplul  Alex Velea și Mario Fresh, aceștia părând să fie într-o formă fizică de invidiat.  Câștigătorii primelor două sezoane ale show-ului “Asia Express”, au fost perechile  Raluka – Ana Baniciu și  CRBL – Oase.

Drumul Comorilor , plin de surprize

După ce primul sezon al emisiunii a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, iar cel de-al doilea în India şi Sri Lanka, producătorii au ales ca noua bătălie din sezonul al treilea să aibă loc în Filipine și Taiwan.

Cele 9 perechi de concurenți vor porni pe ” Drumul Comorilor”, și vor avea doar un dolar pe zi  pentru cheltuieli, ei urmând să își facă singuri rost de hrană, loc de cazare și să își facă rost și de transport. O altă probă pe care o vor avea de trecut este cea legată de dialogul cu localnicii , concurenții trebuind să găsească mijloace de a dialoga cu ei ,  Nu vor lipsi nici probele prin care le va fi testată rezistența fizică și cea psihică.

România este prima țară care a ales ruta Filipine – Taiwan pentru   aventura Asia Express