Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea, la momentul adevărului. S-a retras și a luat cea mai grea decizie din viața ei
Andreea Mantea, la momentul adevărului. S-a retras și a luat cea mai grea decizie din viața ei

Andreea Mantea, la momentul adevărului. S-a retras și a luat cea mai grea decizie din viața ei

Este oficial. S-a aflat de ce Andreea Mantea s-a decis să plece de la Puterea Dragostei. Motivul la care nimeni nu s-a așteptat.

A ținut asta ascuns! Nimeni nu a știut ce a împins-o, de fapt, pe Andreea Mantea să plece de la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D. Vedeta din televiziune a decis să împărtășească cu fanii care îi simt lipsa adevăratul motiv pentru care s-a retras.

Motivul plecării de la Puterea Dragostei

Principalul motiv a fost chiar fiul ei în vârstă de cinci ani, pe nume David.

Andreea Mantea mai apare acum la televizor doar în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, emisiune în care apare și David, fiul brunetei.

Conform jurnaliștilor de la Impact, Andreea Mantea s-a retras pentru a putea petrece mai mult timp alături de băiețelul ei.

„Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, «Trăiri alături de Andreea Mantea», nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public”, a spus ea motivându-și absența din showul de la Kanal D.

Cum este mămica Andreea Mantea, pentru fiul ei, David

De asemenea, Andreea Mantea a dezvăluit ce fel de mamă este pentru fiul ei, David. Vedeta a recunoscut că nu este exact așa cum își imagina că va fi, prin prisma zodiei în care s-a născut – Leu.

„Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legătură specială. Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a mai spus ea.