Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea dă cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă „Puterea dragostei”
Andreea Mantea dă cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă „Puterea dragostei”

Andreea Mantea dă cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care nu mai prezintă „Puterea dragostei”

Cunoscuta prezentatoare de la emisiunea „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea, s-a hotărât să spună adevăratul motiv pentru care a părăsit această emisiune.

În locul ei, emisiunea va fi prezentată de Cristina Mihaela. Așadar, Andreea Mantea va părăsi platourile din Turcia și se va întoarce în România, după ce a prezentat două sezoane acest show matrimonial.

„Am renuntat la aceasta emisiune nu pentru ca mi-a fost greu, nu pentru ca mi-a fost rau! Am renuntat tocmai pentru ca era prea frumos! Adica… concurentii aveau atat de multe trairi si lucruri frumoase! Aveam senzatia ca viata mea e pusa pe pauza, ca niciodata nu aveam timp sa vin acasa, aveam senzatia ca niciodata nu aveam timp sa fac nimic din ce-mi doream! Am ales sa rezist pentru ca imi placea foarte mult!

Dar am luat aceasta hotarare pentru David! Nu mai era vorba despre mine! Toata tineretea mea am lucrat si nu am tinut cont unde mergem, cat dureaza. Nu mi-am ales eu sa lucrez in televiziune, pur si simplu asa mi-a fost dat, asa mi-a fost scris! Ador sa lucrez! Dar, iata ca fiecare proiect m-a adus pana aici! Vrea sa lamuresc aceasta situatie” a spus Andreea Mantea

„Am ales sa renunt la aceasta emisiune pentru ca David trebuia sa se intoarca acasa! Copilul meu trebuia sa fie acasa de bunicii lui, de tatal lui, de familia lui de aici, din Romania. Eu vreau sa ii dau o educatie si o crestere frumoasa aici, in Romania. Vreau sa cresca alaturi de romani, de bunanatea romanilor. Am nevoie ca el sa se dezvolte si sa creasca in sanul familiei. Ma intreba mereu de ce nu vine mamaia sau tataia!

Am inceput sa ma simt vinovata ca il sacrificam si pe el si nu era corect. Am fost un pic egoista! A fost o experienta frumoasa pentru el, dar trebuia sa se opreasca. El trebuie sa meraga la scoala aici. Eu am avut o copilarie ca in basme si vreau sa traiasca si el asta! Si eu vreau sa traiesc, sa am timp si pentru mine! Vor urma alte proiecte! Nu vreau sa va dau mai multe detalii!”, a mai spus Andreea Mantea, într-un vlog recent publicat.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: