Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca a dat lovitura?! Fiica ei a „pus mâna” pe un magnat
Andreea Esca a dat lovitura?! Fiica ei a „pus mâna” pe un magnat

Andreea Esca a dat lovitura?! Fiica ei a „pus mâna” pe un magnat

Alexia Eram, fiica cunoscutei prezentatoare TV Andreea Esca, s-ar părea că a dat lovitura când l-a ales pe Mario Fresh.

Puțini știu câți bani face, de fapt, Mario Fresh, iubitul fiice Andreei Esca și cântăreț celebru atât în România, cât și peste hotare.

Tânărul care acum simte gustul succesului, aflându-se abia la începutul unei promițătoare cariere în muzică, câștigă mai mulți bani decât pot unii visa într-o viață întreagă.

Mario se bucură de admirația miilor de fani înfocați ce îi calcă pragul concertelor, dar mai ales de admirația Alexiei Eram, fiica prezentatoarei care a „schimbat definitiv presa” făcută în țara noastră.

A fost luat sub aripa sa de către Alex Velea, un alt nume sonor din industria muzicală ce domină piața românească și a crescut sub ochii lui. Un artist consacrat, Velea a văzut în Mario un potențial uriaș, care trebuia doar prelucrat, lucru pe care l-a și făcut, dovada fiind chiar el însuși.

Acum, Mario Fresh a luat-o pe un drum separat, dar după cum spune și proverbul românesc, „așchia nu sare departe de trunchi”, așa că tânărul cântăreț se poate compara deja cu Velea.

Andreea Esca, prinsă într-un scandal manelist. Ce decizia va lua vedeta: ”Niște oameni nebuni”

În anul 2019, Mario și-a înființat o firmă sub numele de „Mario Fresh Music SRL”, deoarece până la acel moment își derula întreaga activitate prin „Golden Boy Society”, firmă deschisă de Velea pentru recrutarea tinerelor talente.

Conform rezultatelor de la Ministerul de Finanțe, societatea comercială a lui Mario Fresh a înregistrat un profit net excelent pentru un prim an de activitate, acesta fiind de 198.908 lei, adică aproximativ 40.000 de euro. Ca o comparație, compania lui Alex Velea a bifat, în 2018, un profit net de 383.896 lei.

Deși este doar la început de drum, Mario și-a făcut mai mulți dușmani, care s-au înmulțit după o colaborare cu celebrul concurent de la Puterea Dragostei, Jador. Cei doi noi prieteni se aflau în parcarea unui club de fițe din Mamaia când mai mulți indivizi au sărit la bătaie, ulterior ajungând la Poliție pentru a li se lua declarațiile, scrie Wowbiz.