Chiar dacă a născut acum mai puţin de trei luni şi mai are doi copii, Anca Serea, prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV e nerăbdătoară să revină pe "sticlă", urmând ca, de săptămâna următoare, să apară din nou la TV, etalând un fizic perfect.
Până atunci însă va merge într-o scurtă vacanţă, pe Coasta de Azur, alături de iubitul ei, cântăreţul Adi Sînă de la Akcent.
"Mai vreau un copil cu Adi", ne-a dezvăluit Anca Serea. Mai mult, frumoasa ştiristă a mărturisit, în exclusivitate pentru EVZ, că, cât de curând, se va căsători cu artistul.
"Având o bogată experienţă de viaţă, am învăţat că cel mai important lucru într-o relaţie este cel alături de care te trezeşti. Nu sunt importante actele, dar, da, ne vom căsători. M-a cerut, dar nu a făcut-o la modul clasic şi vom face o nuntă fără tamtam, mai discretă", spune Anca.
În altă ordine de idei, fostul supermodel ne-a mărturisit că Adi Sînă a surprins-o în câteva situaţii. "De când am devenit un cuplu, Adi şi cu mine am tot vorbit de copii şi m-a impresionat cât de mult îşi doreşte şi el să devină tată. Când l-am anunţat că sunt însărcinată, chiar în timpul unei cine, a fost atât de fericit… Apoi, nu credeam că va şti să schimbe scutece şi o face şi, recunosc, se descurcă de minune. Îi cântă lui Noah, îl răsfaţă", spune Anca.