Evenimentul Zilei > Actualitate > Anamaria Prodan nu îi rămâne datoare lui Niculescu: „N-are nimic în cap”
Anamaria Prodan nu îi rămâne datoare lui Niculescu: „N-are nimic în cap”

Anamaria Prodan nu îi rămâne datoare lui Niculescu: „N-are nimic în cap”

Anamaria Prodan, managerul echipei "U" Cluj, a continuat războiul cu antrenorul Claudiu Niculescu.

Sarabanda declaraţiilor a început la finalul partidei Pandurii Tg. Jiu – "U" Cluj, scor 6-2. Nemulţumită de jocul echipei sale, Anamaria Prodan l-a criticat pe antrenorul Claudiu Niculescu. Tehnicianul a replicat, spunând că: "Aici nu e Tezaur Folcloric".
Anamaria Prodan a revenit astăzi cu alte declaraţii jignitoare adresate lui Claudiu Niculescu. "Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Îi urez să apuce 100 de ani în fotbal, dar nu criticând în termeni golăneşti conducerea clubului care l-a angajat. Orice conducător poate să-şi critice echipa. Antrenorul nu are cum să judece conducătorul. Rufele se spală în familie, tocmai de accea nu am spus mai multe. Am criticat echipa pentru că acesta e adevărul. Au fost jalnici. Din păcate, a văzut o ţară întreagă ceea ce am văzut şi eu" şi-a început replica managerul Universităţii Cluj.

"Eu nu pot să mă supăr pe Niculescu deoarece nu este antrenorul principal al echipei chiar dacă are aceste aspiraţii. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii cînd nu ai licenţă Pro. Este frumos să-ţi doreşti să conduci o firmă uriaşă, dar dacă nu ai studii, nu ai cum să o faci. Mă distrează declaraţiile lui şi aştept ca el, din calitatea sa de antrenor secund, să mă contrazică prin rezultate pe teren, nu prin vorbe în mass-media. Cred că este mai bine să mă lase pe mine să vorbesc deoarece am aproape 40 de ani în TV, pentru că acolo m-am născut, şi destui în fotbal. Iar dacă vorbeşte despre fotbal, mai bine nu vorbeşte. Pe Niculescu nu îl recomandă rezultatele. Şi dacă nici şcoală nu are este greu să vorbească", a spus Prodan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.