Alexandra Becali a răbufnit. Ce spune despre „drama” din familia ei. „Eu şi Mihnea...”

Alexandra Becali a răbufnit. Ce spune despre „drama” din familia ei. „Eu şi Mihnea...”

Alexandra Becali, fiica lui Gigi Becali, face precizări cu privire la zvonurile apărute despre relația ei cu Mihnea Grigoriu.

După ce mass-media au relatat că fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera  a fost lăsată cu ochii în soare de tânărul june pentru fotomodelul Denisa Hodişan, Alexandra Becali a simțit nevoia să lămurească situația.

„Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă. Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilărie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma. Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa că jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele. Este totuşi păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri”, a scris Alexandra Becali, pe contul său de Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Denisa Hodișan și Mihnea Grigoriu formează un cuplu superb. Tânăra orădeancă a participat de-a lungul anilor la mai multe concursuri de miss.

Pe lângă faptul că Denisa Hodișan a terminat Facultatea de Matematică. această are o mulțime de premii obținute la concursurile de frumusețe: Miss Top Model Internațional, câștigat în 2016, dar și Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017. Ultima competiție pe care a câștigat-o a fost recent, la Tbilisi, capitala Georgiei, Miss Planet 2019.