Evenimentul Zilei > Actualitate > Adriana Bahmuţeanu vrea să-l decadă pe Silviu Prigoană din drepturile părintești
Adriana Bahmuţeanu vrea să-l decadă pe Silviu Prigoană din drepturile părintești

Adriana Bahmuţeanu vrea să-l decadă pe Silviu Prigoană din drepturile părintești

În urmă cu două luni, Adriana Bahmuţeanu a vrut să-l decadă pe Silviu Prigoană din drepturile părintești. Ea a argumentat că fostul soț îi pune bețe-n roate de fiecare dată când are câte o inițiativă spre binele copiilor.

Adriana Bahmuțeanu a afirmat că Silviu Prigoană nu este de acord cu nicio  măsură pe care vrea să o ia în legătură cu copii,  fie că e vorba de schimbarea școlii, activități extrașcolare sau ședințe de consiliere psihologică. 

„Nu vrea să le dau un tratament atunci când au nevoie, să-i înscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau să-l decad din drepturile părintești şi am sută la sută șanse să reușesc”, a afirmat Adriana Bahmuţeanu în urmă cu două luni.

O zi mai târziu, vedeta TV a depus la Judecătoria Sectorului 5 o acțiune prin care solicită instanței să-l oblige pe fostul soț să participe la ședințe de consiliere psihologică alături de fiul său. În dosar se specifică problemele delicate prin care trece copilul cel mare al foștilor soți Prigoană. 

La câteva luni după ce Adriana Brahmuțeanu a anunțat să-l decadă din drepturile părintești pe Prigoană, acesta a pus pe internet o filmare în care fost soție îl legase pe fiul cel mare fiindcă se zbătea foarte tare. Adriana a fost atunci acuzată de Silviu Prigoană că-şi maltratează copiii.

În urmă cu 3 ani, Silviu Prigoană a anunțat că Adriana Bahmuţeanu ar putea fi decăzută din drepturile părintești. „Pentru înregistrarea aia în care înjură copiii ca la uşa cortului ar putea fi decăzută din drepturi”, spunea omul de afaceri acum 3 ani.