Adrian Năstase: "Traian Băsescu trebuie oprit!"

Adrian Năstase: "Traian Băsescu trebuie oprit!"

Prezent la lansarea candidaţilor social-democraţi pentru alegerile locale din Vaslui, Adrian Năstase a declarat că: "Traian Băsescu trebuie oprit". Preşedintele Consiliului Naţional al PSD susţine că este pregătit pentru încă o înfruntare electorală directă cu actualul şef al statului. În opinia lui Adrian Năstase, puterea portocalie a răpit românilor şansa de a folosi intrarea în Uniunea Europeană pentru câştigarea bunăstării.

Iar pentru asta sunt răspunzători, în egală măsură, PNL şi PD-L. Năstase apreciază că, sub conducerea lui Traian Băsescu, România este o ţară în haos şi scandal permanent. 

El consideră că este momentul să se arate electoratului că în ultimii patru ani, "s-a dărâmat mult şi s-a trăit în haos", iar "cei ce au crezut în miracole au primit un tiran".

"Trebuie să le spunem oamenilor ce am făcut noi în perioada 2000 - 2004, cu cea mai mare creştere economică din Europa la acea vreme, cu programele sociale care au adus bunăstarea oamenilor. Să arătăm electoratului cum, în ultimi patru ani, s-a dărâmat foarte mult şi, în loc să mergem înainte, românii au trăit în scandal şi haos. Cei care au crezut în miracole au primit un tiran, care a făcut că oamenii să se încaiere între ei. De aceea, cred că acum este un moment important din istorie, în care românii trebuie să voteze pentru normalitate", a afirmat Adrian Năstase.             Năstase acuză PD-L de manevre electorale Fostul premier Adrian Năstase acuză PD-L că va premia cu sume mari de bani cetăţenii care fac dovada votului acordat partidului. Tot ceea ce trebuie să facă omul de rând e să meargă la vot şi să îşi fotografieze alegerea cu telefonul mobil. Precaut, Năstase e decis să combată această "jecmăneală electorală".

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, fostul premier va propune interzicerea accesului în secţiile de votare cu telefoanele mobile, potrivit modelului italian.

"Ne întoarcem în perioada interbelică, când oamenii erau însemnaţi pe spate dacă votau altfel”, declară, revoltat, Adrian Năstase, citat de Antena 3. „Acum ei sunt controlaţi prin intermediul telefoanelor mobile cu cine au votat. Există un partid pregătit cu o sumă de bani importantă pentru a valorifica imaginile din secţii”, acuză vicepreşedintele PSD.

Ca să nu tulbure prea tare apele, Adrian Năstase ia decizia de „a le spune făţiş”. „Din experienţa mea, cei care sunt cei mai buni specialişti în utilizarea acestor tehnici în ziua alegerilor sunt reprezentanţii PD", încheie tăios Năstase.

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 12:20