Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL despre echipa Războinicilor de la Exatlon. SECRETE despre care nimeni nu a știut până acum
ADEVĂRUL despre echipa Războinicilor de la Exatlon. SECRETE despre care nimeni nu a știut până acum

ADEVĂRUL despre echipa Războinicilor de la Exatlon. SECRETE despre care nimeni nu a știut până acum

Scandaluri, supărări, panică și multă ambiție. Toate acestea caracterizează echipa Războinicilor de la popularul concurs Exatlon.

Puțini știu, însă, adevărul despre cine sunt și ce au facut cu adevărat concurenții din echipa Războinicilor înainte de a participa la acest concurs, potrivit wowbiz.ro

Alin Andronic a plecat în Germania pentru a munci, după ce o accidentare i-a pus capăt carierei fotbalistice în ţară. La început i-a fost foarte greu: a lucrat în construcţii şi a dormit într-o rulotă. Ulterior a început să joace din nou fotbal pentru o echipă locală şi s-a ”mutat” în vestiarul acesteia.

Iulian Pîtea vrea să se apuce de sărituri-freestyle cu schiurile şi să ajungă la Olimpiadă. El a fost dat afară din Federaţia Română de Schi după un conflict dur cu antrenorul său. Ulterior au apărut imagini cu Pîtea plin de sânge, bătut de acesta. În urmă cu câţiva ani, Iulian a fost proprietarul unui piton regal, un şarpe extrem de veninos pe care l-a dat unui prieten pentru că nu mai avea timp să-l îngrijească.

Doru Meseşan a locuit 7 ani în Spania, timp în care a muncit, iar cu banii de acolo şi-a luat casă şi maşină. Acolo a lucrat în domeniul decoraţiunilor interioare, iar în timpul liber a luptat în cuşcă, fiind legitimat la un important club de MMA. Cel mai greu moment din viaţa lui îl consideră acela în care i-au murit bunicii.

Corina Petruţ s-a adaptat cel mai greu în Dominicană pentru că este pentru prima oară când pleacă de lângă familie pentru o perioadă mai lungă de câteva zile. Tatăl Corinei a murit când era foarte mică şi a fost crescută mai mult de bunici.

Beatrice Olaru a luat primul contact cu fitness-ul după ce a fost angajată ca recepţioneră la o sală din Iaşi. La un moment dat, când s-a eliberat un post de antrenor, Beatrice a fost trimisă la cursuri. În copilărie, Olaru a practicat handbalul

Ana Otovş a făcut parte din lotul olimpic la lupte libere, însă a renunţat la acest sport pentru că nu se mai putea întreţine financiar la nivel de performanţă. Înainte de lupte a practicat gimnastică şi handbal. Are trei fraţi, iar părinţii au trimis-o să facă sport pentru că era un copil obez.