Evenimentul Zilei > Monden > Adelina Pestrițu a comis-o! Imaginea a declanșat război pe internet. Provocarea buclucașă
Adelina Pestrițu a comis-o! Imaginea a declanșat război pe internet. Provocarea buclucașă

Adelina Pestrițu a comis-o! Imaginea a declanșat război pe internet. Provocarea buclucașă

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai influente vedete din showbiz-ul românesc, a intrat într-un adevărat război on-line, după ce a postat o fotografie pe rețele sociale.

În fotografia respectivă, Adelina Pestrițu stă întinsă în pat, într-o ținută provocatoare, ținându-și telefonul în mână, imaginea fiind completată de următoarea descriere: „Care este mesajul pe care ai vrea să îl primești de la mine?”.

Postarea buclucașă a atras imediat critici din partea internauților.

„E foarte păcat că unii copii de 13 ani te urmăresc și cred că ești perfecțiunea, pentru că nu mai avem modele”, a fost mesajul care a înfuriat-o pe Adelina Pestrițu.

„Andreea, copiii de 13 ani n-au ce căuta aici. Limita de vârstă este de 18, așa cum o spun cei de la Instagram în Termeni și Condiții. Cât despre modele… fiecare este liber să le și aleagă! Gândim și simțim diferit”, a fost răspunsul frumoasei brunete.

Schimbul de replici nu s-a oprit aici. „Dragilor, citiți și căutați adevăratele modele”, a mai spus internauta.

„Andreea, văd că insistați. Pentru cunoștința dumneavoastră, să știți că cititul este un lucru la care recurg de fiecare dată când am timp liber. Faptul că printre altele aleg să fiu și o femeie îngrijită sau să am preferințe mai puțin comune, nu mă face mai puțin bună sau nedemnă de a fi un model :). Depinde ce înseamnă pentru unii succes! Știi că atunci când unii vor să fie cârcotași sunt și dacă ești sfânt”, a încheiat Adelina Pestriţu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: