Evenimentul Zilei > Actualitate > TREI acuzații noi pentru taximetristul Faur. Ce-a făcut bărbatul după ce a ucis-o pe educatoare. Cât sânge rece!
TREI acuzații noi pentru taximetristul Faur. Ce-a făcut bărbatul după ce a ucis-o pe educatoare. Cât sânge rece!

TREI acuzații noi pentru taximetristul Faur. Ce-a făcut bărbatul după ce a ucis-o pe educatoare. Cât sânge rece!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au schimbat, luni, încadrarea juridică în cazul educatoarei măcelărite de soțul ei și au formulat pe numele bărbatului trei noi acuzații.

Valentin Faur, bărbatul acuzat că, la data de 12 august și omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit, s-a ales cu trei acuzații noi. Acesta a fost scos din arest și dus, luni, la Poliția Capitalei, pentru audieri. Ca și până acum, Faur a refuzat să dea declarații, însă anchetatorii i-au adus la cunoștință faptul i-a fost schimbată încadrarea din „omor asupra unui membru de familie” în „omor calificat împotriva unui membru de familie”, scrie Gândul.

În același timp, bărbatul a fost acuzat de tâlhărie calificată, acces fără drept la un sistem informatic și efectuarea de infracțiuni financiare în mod fraudulos in forma calificata. Conform unor surse judiciare, după ce a omorât-o pe Liliana Faur, ucigașul i-a luat cardurile bancare și a trecut pe la un complex comercial din zona Colentina unde a scos, de la un bancomat, suma de 2.000 de lei.

Valentin Faur a ales, în continuare, să nu colaboreze cu anchetatorii. De altfel, penntru că individul s-a prevalat de dreptul la tăcere, anchetatorii nu au putut face reconstituirea omorului și l-au pus pe acesta sub acuzare doar pe baza probelor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: