Evenimentul ZileiActualitateActivități recreative alături de copii. Picturile pe numere – o adevărată bucurie

Activități recreative alături de copii. Picturile pe numere – o adevărată bucurie

Activități recreative alături de copii. Picturile pe numere – o adevărată bucurie
Temperaturile reci bat la ușă, iar vântul, ploaia și frigul sunt cauzele pentru care străzile sunt mai libere și în parcuri predomină liniștea. Majoritatea oamenilor preferă căldura din casă, relaxarea alături de familie după muncă sau școală, motiv pentru care este un bun prilej de a participa la anumite activități în familie. Picturile pe numere sunt una dintre recomandări, activitate ce poate fi o experiență de neuitat.

Redescoperiți alături de copii plăcerea de a picta și bucuria de a crea opere de artă impresionante, multicolore ce conturează fel și fel de peisaje, personaje sau locuri minunate din lume, alături de tablourile celebre pe care le puteți reproduce ghidați de numere.

Pictatul pe numere – relaxare și timp de calitate petrecut cu familia

 În magazinele de profil puteți găsi fel și fel de modele de picturi pe numere pentru copii sau de adulți. Acestea pot avea reprezentate imagini care mai de care mai impresionante dintre care puteți alege. Indiferent dacă aveți sau nu talent în arta picturii, tablourile pe numere sunt accesibile pentru toată lumea.

Conceptul acesta este iubit în întreaga lume și presupune doar respectarea corespondenței dintre număr și culoare. Completați fiecare căsuță cu culoarea corespunzătoare și vă bucurați la final de o operă de artă creată chiar de voi.

Puteți alege un tablou de care să fiți încântați toți cei din familie, pentru a face din asta o activitate de familie. Creați astfel amintiri de neuitat. Alegeți o pictura pe numere care vă reprezintă familia și relaxați-vă în aceste zile friguroase.

Seturi complete – gata de a fi pictate

 Picturile pe numere sunt un concept îndrăgit și preferat de cei care vor să descopere tainele picturii sub toate formele ei. În funcție de magazinul de profil de la care le achiziționați, picturile ar trebui să conțină toate cele necesare pentru acest proces. Pensulele alături de culori sunt incluse, iar tabloul poate fi cu șasiu sau fără. Alături de acestea veți primi și un mock-up care indică tabloul finit, imaginea pe care o veți obține la final.

Trebuie doar să comandați sau să achiziționați de la magazinul de profil tabloul și cum ajungeți acasă puteți începe direct să pictați. Având în vedere că urmează sărbătorile de iarnă puteți alege un tablou cu această tematică cu ajutorul căruia să vă decorați casa de Crăciun.

Nu uitați de accesoriile pentru pictură

 Dacă picturile pe numere vă fac să descoperiți plăcerea de a picta, nu ezitați să creați mai apoi propriile tablouri. Când vorbim despre accesoriile de pictură puteți găsi toate cele necesare în același loc.

Alegeți dintre culorile acrilice, de ulei, vinilice pe cele cu care vreți să pictați și începeți procesul de creație. Chiar și pânzele le puteți comanda, care pot avea diverse mărimi, în funcție de ceea ce vreți să pictați. Alegeți chiar și pensulele potrivite, alături de alte materiale de pictură.

Puteți merge oriunde în natură să pictați, într-un loc care vă inspiră. Alegeți astfel un șevalet pe care să așezați pânza pentru a avea la îndemână toate cele necesare.

Alegeți pictura pentru relaxare într-un mod productiv, în orice moment în care problemele vă acaparează, pentru detașare de stres. Spor la pictat!

 

 


Accesează: