Evenimentul Zilei > Monden > Aceste 5 obiecte nu trebuie împrumutate niciodată. Mihai Voropchievici ne avertizează
Aceste 5 obiecte nu trebuie împrumutate niciodată. Mihai Voropchievici ne avertizează

Aceste 5 obiecte nu trebuie împrumutate niciodată. Mihai Voropchievici ne avertizează

Cinci obiecte nu trebuie împrumutate niciodată, sub nicio formă, susține Mihai Voropchievici.

Sâmbătă seară, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, Mihai Voropchievici a prezentat cele cinci obiecte pe care nimeni nu ar trebui să le împrumute niciodată.

„Sarea este cel mai mare captator de energii negative. Dar este și cel mai mare captator de energii pozitive, e purtător de informații. Curățarea casei se face cu sare, dacă e o bijuterie și vrei să o cureți o bagi în apă cu sare. Nu dăm sare din casă. În momentul în care ai dat, ai renunțat la energia locuinței, la energia ta. Poți să primești în schimb la sarea respectivă negativitate și lucruri care ti se pot întâmplă când tu, practic, ai dat scutul casei.

E și un amendament să nu superi. Dacă ai un prieten mai bun, se poate da sare, dar nu desfăcută, sigilată”, a spus Mihai Voropchievici.

„Ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă și tot ce are legătură cu bucătăria. Soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim”, a mai spus acesta.

Cele cinci obiecte pe care nimeni nu ar trebui să le împrumute niciodată

„Lucrurile personale, haine, bijuterii, dacă le dăm, le dăm de tot. Astea chiar vin cu niște încărcături mai ceva decât sarea. Dacă am dat, am dat de tot.

Matura, căci se încarcă cu cele mai multe energii. Păi vrăjitoarele pe ce zboară? Câte fire de păi sau de plastic sunt în matură, atâtea rele sau energii negative se strâng acolo. O dăm de tot, dacă o dăm.

Pâinea. Neapărat trebuie dată pâinea fără colțuri. Doar miezul. Dacă ai dat colțul, dai și bunăstarea. Colțurile definitivează un întreg”, a mai precizat Mihai Voropchievici.

CITEȘTE ȘI SUA și Rusia au căzut la pace până în 2030. Liniște în cer, haos și amenințări la sol