Cu toate că a cerut protecția autorităților, Gabriel Bera a fost umilit de ”locotenenții” lui Nuțu Cămătaru, în închisoarea din Ploiești, potrivit cancan.ro

Imediat ce a fost transferat de la închisoarea din Arad la cea din Ploiești, Gabriel Bera a cerut conducerii penitenciarului protecție, dintr-un motiv de-a dreptul halucinant. Acesta a susținut că se simte terorizat de temutul cap al lumii interlope Nuțu Cămătaru. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs.

Potrivit unor surse din mediul penitenciar, cu doar câteva zile înainte de a fi eliberat, Gabriel Bera, cel care, în urmă cu aproximativ trei ani, a încercat să înjunghie cu sânge rece trei polițiști de la Direcția de Combatere a Crimei Organizate (DCCO), a fost umilit de ”locotenenții” lui Nuțu Cămătaru. Surprins pe ”picior greșit”, Bera a fost protagonistul unui moment umilitor. Doi dintre oamenii de încredere ai lui Nuțu Cămătaru l-ar fi stropit cu urină și fecale pe traficantul de droguri. 

Gabriel Bera s-a făcut cunoscut în lumea interlopă din Bucureşti încă de la începutul anilor 2000, când a reuşit să se apropie de Sandu Geamănu şi să devină şoferul acestuia. Ulterior, Gabriel Bera a început să-şi facă veacul în cartierul Regie, din Sectorul 6, iar, odată cu trecerea timpului, acesta a început să devină din ce în ce mai respectat în mediile interlope din Bucureşti.

La un moment dat, Bera a fost chiar la un pas de moarte, când, fără să realizeze că întrece măsura, l-ar fi înfruntat, în timpul unei discuţii purtate la un restaurant din Sectorul 6, chiar pe fostul său şef, Sandu Geamănu.

 

Te-ar putea interesa și: