ACCIDENTUL AVIATIC DIN MUNŢII APUSENI. Copilotul Răzvan Petrescu a fost operat din nou

ACCIDENTUL AVIATIC DIN MUNŢII APUSENI. Copilotul Răzvan Petrescu a fost operat din nou

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a suferit, luni, o intervenţie chirurgicală la piramida nazală şi la femur.

UPDATE: Tatăl său a declarat că operația care a durat trei ore a decurs "foarte bine". "Am vorbit cu medicul şi doar două cuvinte am vrut să aud. Mi-a spus că operaţia a decurs foarte bine şi e ok. Nu am alte amănunte. A fost operat la piramida nazală şi la un femur. Mi s-a spus că ar putea fi operat la bazin, dar nu ştiu când, în funcţie de starea lui de recuperare. Poate săptămâna asta, dar nu se ştie exact", a spus Dan Petrescu, tatăl copilotului, potrivit Mediafax. De asemenea, Monica Costin, directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, a precizat că ceilalți trei răniţi sunt bine, evoluţia lor fiind favorabilă. Cei patru răniţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca Cluj sunt medicii Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş (Bihor ), precum şi copilotul Răzvan Petrescu.

Medicul Radu Zamfir a fost externat pe propria răspundere, în 21 ianuarie, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj, ajungând în Capitală la bordul unui avion de linie.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
  • Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
  • AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
  • Vezi mai bine. Dieta VERDE şi galbenă