În mașina care a provocat accidentul se aflau mai multe persoane, și anume un cuplu cu patru copii, dar și bunicii acestora, scrie Gazetaromaneasca.com.

Autoturismul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, ca apoi să lovească și un TIR. Printre cei care și-au pierdut viața în urma impactului se numără un copil de 10 ani și un bebeluș de nici un an.

În autoturismul care a cauzat totul, un Volkswagen cu mai multe locuri, se afla o familie de români din Petru Rareș, Reteag, jud. Bistrița-Năsăud. Familia era formată dintr-un cuplu, cei patru copii ai lor și bunicii din partea tatălui.

Din primele informații reiese că bunicii copiilor au murit în timpul impactului. Un băiat de 10 ani și un bebeluș în vârstă de doar 10 luni și-au pierdut ulterior viața din cauza rănilor suferite.

În autoturism, de tip monovolum Volkswagen Sharan, se aflau și două fetițe gemene de 10 luni, una dintre ele fiind salvată și dusă cu elicopterul la spital.

Alte 7 persoane au fost rănite în carambol. Printre răniți se pare că se numără și părinții copiilor decedați. În urma accidentului autostrada a fost închisă pe ambele sensuri, intervenind inclusiv două elicoptere.

Încă nu este foarte clară dinamica accidentului, dar autoritățile fac cercetări pentru a stabili exact în ce condiții s-a petrecut totul.