Două cluburi din Mamaia au fost sancționate cu 6,000 de lei pentru că nu au respectat măsurile de distanțare socială.

Conform unui comunicat de presă remis de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 1 mai, în urma activităţilor specifice pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a două cluburi din staţiune, nu se respectă normele de distanţare socială.

Oamenii legii din Constanța au precizat că persoanele nu stăteau la mesele amenajate.

Administratorii cluburilor respective au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020.

Amenda usturătoare primită de cinci tineri în Vama Veche

Cinci tineri au primit o amendă în valoare de 10,000 de lei după ce au organizat o petrecere în Vama Veche.

Conform unui comunicat remis de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, la data de 1 mai,, în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai s-au sesizatcu privire la faptul că, pe plaja din dreptul unei terase din staţiunea Vama Veche, mai multe persoane dansează, încălcându-se măsurile de distanţare fizică.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, ar fi organizat petreceri pe plajă, mai exact ar fi difuzat muzică prin intermediul unor boxe alimentate cu generator de curent, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020”, a transmis IPJ Constanţa.

CITEȘTE ȘI Lecție de răbdare și disciplină de la brașoveni. Imagini emoționante de la Slujba de Înviere

CITEȘTE ȘI Joe Biden nu a ținut cont de nimic. Gestul spontan care a emoționat pe toată lumea. Prima doamnă, în prim-plan

CITEȘTE ȘI  Încă o tragedie lovește Afganistanul. Cel puțin șapte persoane au murit. Explozie în lanț