Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit la opt zile după ce a născut tripleţi
A murit la opt zile după ce a născut tripleţi

A murit la opt zile după ce a născut tripleţi

Tânăra mămică Isabel Mason, în vârstă de 34 de ani, din Marea Britanie, a murit la opt zile după ce i-a născut pe tripleţii Mattias, Lukas şi Sarah.

Născută în Germania, Isabel, cunoscută de apropiaţi cu numele de Izzy, a născut într-un spital, pe 2 martie, într-un spital din Winchester, doi băieţei şi o fetiţă. La numai opt zile, tânăra mămică a murit. Una dintre cauzele speculate este ruperea sacului pericardic, înveliţul elastic al inimii. Ancheta este în desfăşurare şi nu se cunoaşte cauza oficială a morţii, scrie "The Sun".
Soţul lui Izzy, Paul, a declarat că "după ce i-a născut pe Mattias, Lukas şi Sarah, toţi sănătoşi, în săptămâna care urmat venirii lor pe lume Izzy a fost în culme fericirii. Eram amândoi copleşiţi de bucurie să avem o familie atât de numeroasă. Tripleţii erau primii noştri copii. Abia aşteptam să-i creştem şi să le arătăm din hobby-urile noastre: să gătim împreună, să cântăm la chitară, să ascultăm posturi de radio în germană şi în franceză, să ne plimbăm la ţară, să mergem cu cortul", a mai spus tăticul tripleţilor, distrus de moartea neaşteptată a soţiei sale.
Cuplul s-a căsătorit în anul 2010 şi locuiau Southampton. "După moartea lui Izzy am fost copleşit de mesajele de încurajare şi de sprijin", a mai spus Paul Mason. Purtătoarea de cuvânt de la spitalul în care a născut şi a murit tânăra mămică a precizat că este "o adevărată tragedie. Toate gândurile noastre şi condoleanţele sunt alături de familie".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: