Evenimentul Zilei > Monden > A MURIT Jerry Weintraub
A MURIT Jerry Weintraub

A MURIT Jerry Weintraub

Celebrul producător hollywoodian Jerry Weintraub a murit luni, 6 iulie, la vârsta de 77 de ani.

Weintraub este care a finanțat între altele și seria de filme „Ocean's Eleven" și a reprezentat artiști de calibrul lui Frank Sinatra. Anunțul despre moartea producătorului a fost făcut luni de către purtătoarea sa de cuvânt, Michelle Bega, informează marți AFP.

Celebrul producător hollywoodian a murit în urma unei crize cardiace în Santa Barbara, California.

Fostul președinte american George H.W.Bush precum și George Clooney, care a jucat în „Ocean's Eleven", au fost printre primii care i-au adus omagiu lui Weintraub, a cărui filmografie numără, de asemenea, filmele din seria „Karate Kid".

Bob Daly, fostul președinte Warner Bros, scria: „Jerry era un tip grozav. El a fost un om special. Nu sunt mulți ca el, păcat că a plecat. L-am cunoscut când era un simplu agent de la William Morris, înainte de a o întâlni pe (soția) Jane (Morgan). El a avut o carieră lungă, de mulți ani și a continuat să lucreze până în ziua în care a murit. Era un tip foarte special. A fost șocant să auzi cumplita veste. Cu siguranță, el va rămâne în gândul noastru."

– Ralph Macchio (ralphmacchio):  Spre marea mea durere, prietenul meu și fostul producător Jerry Weintraub a murit subit. El a fost iubit și admirat. Dumnezeu să-l binecuvânteze.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.