Este doliu în lumea medicală. Cunoscutul medic Andrei Carantino a murit. Medicul a fost soțul artistei Monica Anghel, timp de 11 ani.

Monica Anghel a avut dureri cumplite, în urma unei operații în zona abdominală. Cel care a scăpat-o din gherele morții a fost chirurgul Andrei Carandino, care mai apoi i-a devenit și soț, pentru 11 ani.

Veste cutremurătoare a fost anunțată de o apropiată a familiei, jurnalista Roxana Dima, și confirmată, pentru evz.ro, de colegi ai doctorului Andrei Carantino.

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

A murit doctorul Andrei Carantino

Așa cum este przentat pe site-ul Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, medicul primar Andrei Carantino era specialist în chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, Doctor în știinte medicale, Master Managementul Serviciilor de Sănătate.

Din informațiile obținute, în exclusivitate, de evz.ro, reiese că fostul soț al Monicăi Anghel a murit, vineri, la ora 10.30.

Surse medicale au dezvăluit, pentru evz.ro, că doctorul ar fi avut probleme medicale mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut ar fi suferit o ruptură de aorta.

Așa cum a precizat pe CV-ul său, dr Andrei Carantino era născut pe 5 martie 1960 și abia împlinise 61 de ani.

Monica Anghel l-a cunosut pe dr. Andrei Carantino în anul 1994. Atunci, artista avea dureri cumplite, în urma unei operații nereușite în zona abdominală. Chirurgul Andrei Carantino a scăpat-o din gherele morții.

În același an, cei doi s-au căsătorit. Căsnicia lor a durat 11 ani, iar în 2005 au decis de comun acord să divorțeze.

Din cele relatate în presă, la acea vreme, motivul care a dus la despărțire a fost faptul că profesiile le ocupau foarte mult timp. Astfel, din cauză că se vedeau destul de rar, au apărut neînțelegerile și astfel divorțul a devenit varianta optimă pentru amândoi.

Monica Anghel și-a refăcut viața alături de Marian Caraivan. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună un băiețel, Aviv Alexandru, care anul acesta va împlini 10 ani.

La rândul său, dr. Andrei Carantino s-a căsătorit cu dr. Ingrid Carantino, tot medic la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!