Evenimentul Zilei > EVZ Play > A fi sau a nu fi în MISA! A fentat Cioloș detectorul de minciuni? Ce spune Denise Rifai. VIDEO
VIDEO

A fi sau a nu fi în MISA! A fentat Cioloș detectorul de minciuni? Ce spune Denise Rifai. VIDEO

Dacian Cioloș a produs o surpriză și a câștigat primul tur al alegerilor pentru șefia USR PLUS. Însă ardeleanul a punctat de două ori: a spulberat audiența cu interviul său fulger acordat jurnalistei Denise Rifai la Kanal D. Printr-o intervenție live în podcastul EVZ Play, Denise Rifai a lămurit cum s-a văzut prestația liderului Renew Europe din punctul ei de vedere.

Exact în perioada când votau pentru noul lider al USR PLUS, useriştii au aflat că Dacian Cioloş a fost în controversatele spirale MISA ale lui Gregorian Bivolaru, dar „a levitat” doar până la un punct. Robert Turcescu a provocat-o pe jurnalista de la Kanal D să explice cum i s-a părut atitudinea invitatului ei.

Cât a mințit Cioloș în interviul de la Kanal D? Rifai: L-am simțit foarte sincer

„A venit deschis, l-am simțit foarte sincer, dornic să lămurească niște aspecte. După atâtea interviuri îmi dau seama cât de mult maschează, cum se poziționează un intervievat. L-am simțit foarte dornic să explice pe Dacian, putea să mintă. Eu știu că mare parte din lumea politică e ipocrită. El a recunoscut un episod din viața lui, e un gest care trebuie încurajat. Aș vrea să îi văd pe toți cum mărturisesc. Era cel mai bun moment pentru a-l vedea pe omul Dacian Cioloș”, a precizat Denise Rifai.

L-a bătut măr pe Barna și la audiențe

Chestionată de moderator cum i s-a părut Cioloș comparativ cu marele său rival,Dan Barna, de asemenea invitat în emisiunea sa acum un timp, Rifai a comentat astfel: „Nu am putea compara, sunt persoane diferite și zile de difuzare diferite, însă la Dacian emisiunea a avut mult mai mult răsunet. El a luat întrebările, repet, putea să ocolească subiectul”.

Robert Turcescu a adăugat că, indubitabil, fondatorul PLUS și-a ales foarte bine momentul mărturisirilor în emisiunea de mare audiență de la Kanal D – în contextul alegerilor din USR PLUS -, mai ales că zvonurile legate de legătura sa cu MISA circulă de foarte multă vreme în spațiul public românesc. Anterior invitatul lui Rifai a evitat în repetate rânduri să răspundă altor interpelări publice pe acest subiect. „Este remarcabil ce ați realizat din punct de vedere jurnalistic”, i-a spus jurnalistul Mirel Curea lui Denise Rifai.

Ediția integrală a emisiunii poate fi vizionată aici:

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: