Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul avocat al MISA: Gregorian Bivolaru a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germana și recunoaște că Ciolos i-a fost elev
Fostul avocat al MISA: Gregorian Bivolaru a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germana și recunoaște că Ciolos i-a fost elev

Fostul avocat al MISA: Gregorian Bivolaru a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germana și recunoaște că Ciolos i-a fost elev

Siteul misatv.ro anunță că liderul spiritual al Mișcării Spirituale de Integrare în Absolut a dat un interviu unei televiziuni din Germania.

Inițial, interviul trebuia difuzat începând cu 12 februarie, dar s-a amânat, pentru că, așa cum era și normal, nemții au cerut ca versiunea în limba română să fie transmisă după ce e difuzat în Germania. Anunțul apare și pe celălalt site oficial al Mișcării, yogaesoteric.net .

Amânarea difuzării

Iată anunțul: ” Având în vedere că jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat şi ne-a rugat să nu îl difuzăm deocamdată, întrucât dorește să aibă exclusivitate absolută, amânăm prezentarea acestui interviu în limba română, ce este deja pregătit pentru transmisie.
Vă promitem că el va fi difuzat integral, așa cum am anunțat, după ce va fi prezentat mai întâi în cadrul televiziunii pentru care a fost înregistrat. Vă mulţumim pentru înțelegere! Cu consideraţie, redacţia postului de televiziune online MISA SENZAŢIONAL.TV”

Anunțul inițial era următorul: ”Începând cu ziua de duminică 12 februarie vă oferim în premieră un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german în data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrița. Prima parte a acestui interviu, ce a fost transcris și trimis pentru a fi publicat pe site-ul nostru, va fi difuzată începând cu ora 19.00. Continuarea lui va fi programată pentru duminica viitoare. Pentru a afla ora de difuzare și alte informații care ar putea să apară vă invităm să urmăriți această pagină precum și pagina de live.”

Deja sunt două săptămâni de amânare, dar au apărut speculații despre ce ar putea conține acest interviu.

Controverse de peste un an

Avocatul Mihai Rapcea, fost apărător al lui Gregorian Bivolaru, dar devenit foarte critic la dresa multor simpatizanți MISA, a postat pe Facebook un comentariu inedit la o postare a unui coleg de-al nostru despre Dacian Cioloș: ”Tocmai a dat Gregorian Bivolaru interviu din pușcărie la o televiziune germana, și recunoaște că Ciolos i-am (mesajul e nu e editat, dar probabil a vrut să scrie ”i-a” n.n.)  fost elev.”

În cursul anului 2015 au mai apărut controverse legate de faptul că Dacian Cioloș ar fi fost elev al școlii de yoga. Fostul senator, membru al Comisiei de supraveghere a SRI, Daniel Savu a declarat: ” ”Poate eu știu ce a făcut, dar nu vreau să spun. Din 1991 și până în 1997 a fost reprezentant pentru Fundația Soros. Eu cred că dl Cioloș a știut precis cine este dna Guseth (scandalul momentului era schimbarea Cristinei Guseth din lista de candidați pentru portofolii în Guvernul Cioloș n.n.). Eu cred că dl Cioloș se întâlnește cu dna Guseth în spațiul ezoteric al spiralelor MISA, amândoi fiind practicanți de spirale MISA. L-am văzut și eu pe internet pe dl Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA.” Trebuie spus că nu au fost aduse niciodată probe în spațiul public.

La scurt timp, pe 22 noiembrie 2015, premierul a dat un interviu în care a spus: ” Ştiţi treaba asta cu credinţa… Eu sunt creştin-ortodox. Dincolo de faptul că m-am botezat şi m-am căsătorit în biserica din satul unde am crescut în judeţul Sălaj, bunica m-a învăţat să mă rog şi rugăciunile astea m-au ajutat foarte mult în decursul vieţii. Dar sunt lucruri de care nu vreau să fac tapaj. Pentru mine o credinţă adevărată este credinţa pe care o duci în suflet şi în inimă şi e cea care îţi dă speranţă şi te ţine vertical, nu cea pe care o afişezi atunci când ai un interes să te vadă lumea"

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: