Veste mare dată de Bianca Comănici, vedeta emisiunii „Puterea Dragostei”. „Au contat și rugăciunile voastre”

Veste mare dată de Bianca Comănici, vedeta emisiunii „Puterea Dragostei”. „Au contat și rugăciunile voastre”

Frumoasa brunetă se implică într-un nou proiect și va prezenta o emisiune difuzată de Kanal D, alături de un partener.

Devenită cunoscută publicului larg după ce s-a impus în două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D, Bianca Comănici a reușit să atragă atenția pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de atenția a mii de fani. Recent, bruneta a anunțat că are noi proiecte și se va alătura echipei de la Kanal D.

Ea va prezenta o emisiune la televiziunea respectivă, alături de un bărbat „misterios”. „Dragii mei, am văzut că ați primit cu mare bucurie vestea că am început o colaborare cu Kanal D. Nu vreau sa vă dezvălui foarte multe, pentru că vreau să pregătesc așa cum trebuie apariția mea. Vă spun doar atât: voi avea două emisiuni online. Una are legătura cu zodiile, a doua cu… trendurile. Și încă ceva. Nu voi fi singură. La unul dintre proiecte voi avea alături de mine un coprezentator drăguț și carismatic. Da, da, e bărbat!”, a fost anunțul făcut de Bianca Comănici.

„Bineînțeles, mă voi alătura ori de câte ori va fi nevoie de mine și emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, în calitate de invitat. Vă pup și pe curând”, a mai declarat tânăra, pentru wowbiz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bianca Comănici a ținut totul secret

Bianca Comănici nu a vrut să vorbească public despre proiectul său până când nu a fost sigură că totul este pus la punct și toate detaliile stabilite.

„Eu știam de acest proiect de acum o lună, dar nu am putut să spun. Voiam sa stiti ca va urma ceva, v-am rugat la un moment dat sa va rugati pentru mine pentru ca aveam nevoie de succes și l-am avut. Cu siguranță au contat și rugăciunile voastre. A trebuit să trec de un interviu și nu a fost un interviu foarte ușor, însă vă mulțumesc vouă și lui Dumnezeu și mamei mele. Din păcate, nu pot să spun foarte multe. Aș vrea să vă spun mai mult de atât, sunt foarte entuziasmată.”, a mai afirmat fosta concurentă de la emisiunea „Puterea Dragostei”.