Scandal de zile mari pe o cursă TAROM. Celebrul medic vs. Toma Necredinciosul

Scandal de zile mari pe o cursă TAROM. Celebrul medic vs. Toma Necredinciosul

Scandal de zile mari pe un zbor TAROM, pe ruta Timișoara – București, după ce un român a refuzat să poarte masca de protecție.

Un român care nu a dorit să poarte masca de protecție de protecție a fost protagonistului unui scandal într-un avion TAROM pe ruta Timișoara - București, după ce ceilalți pasageri, printre care și un medic grec, l-au rugat să o poarte.

Toată scena a fost filmată cu un telefon mobil de către un alt pasager. În imagini se poate observa cum inițial, dr. Andreas Vythoulkas, un cunoscut medic grec stabilit în România, îl roagă pe bărbat să poarte masca de protecție pentru a se proteja pe sine, dar și pe cei din jurul său.

Românul i-a explicat că purtarea măștii nu este decât o chestiune psihologică și că nu ajută la nimic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, acesta a argumentat că în avion nu există distanțare socială.

Ce companii reiau zborurile internaționale

Zborurile internaționale vor fi reluate încet, în zilele următoare. Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că autoritățile studiază, în prezent, posibilitatea reluării curselor aeriene spre Marea Britanie, începând cu data de 15 iunie.

Marcel Vela a fost chestionat de internauți cu privire la această problemă și a spus că mai degrabă de 15 iunie 2020, nu se va putea relua aceste zboruri. „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări, adică posibilitatea reluării curselor regulate din 15 iunie. Cu ocazia analizei pentru a treia etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiștilor”, spune ministrul Internelor.

Tarom a decis să suplimenteze numărul de curse spre Timișoara și Cluj Napoca, începând din această săptămână. Dacă în perioada stării de urgență zborurile interne au fost suspendate, ulterior, Tarom a decis reluarea zborurilor pe cursele interne, fiind asigurat un program de zbor cu o singură cursă pe zi, de la București spre Cluj și Timișoara. Începând de luni, spre Cluj Napoca și Timișoara există două curse pe zi, iar în funcție de numărul de pasageri acestea vor putea fi suplimentate.

Începând cu 15 iunie 2020, mai multe companii aeriene vor relua zborurile spre și dinspre București. Astfel, Air France a anunțat o cursă pe data de 17 iunie 2020, Austrian Airlines reia zborurile pe relația Viena București și Retur începînd cu data de 18 iunie.

Air France reia zborurile pe ruta Paris – București începând cu 17 iunie 2020

Austrian Airlines reia zborurile Bucuresti – Viena, din 18 iunie 20208

KLM reia zborurile Amsterdam – București începând cu 15 iunie 2020

SWISS reia zborurile pe ruta Zurich – București începând cu 19 iunie 2020

Lufthansa reia zborurile pe ruta Frankfurt – București începând cu 17 iunie 2020

Air Serbia reia zborurile pe ruta Belgrad – București începând cu 15 iunie 2020

Czech Airlines reia zborurile Praga – București începând cu 25 mai 2020

RYANAIR reia zborurile Viena – București începând cu 3 iulie 2020

Eurowings reia zborurile Dusseldorf – Bucuresti începând cu 22 iunie 2020

Blue Air reia zborurile din / spre România începând cu 1 iulie 2020

RYANAIR reia zborurile din / spre România începând cu 1 iulie 2020