REACȚIA uimitoare a unei doctorițe. Ce i-a spus unui SENATOR care vroia să fie tratat PREFERENȚIAL

REACȚIA uimitoare a unei doctorițe. Ce i-a spus unui SENATOR care vroia să fie tratat PREFERENȚIAL

O doctoriță de la Spitalul Județean Argeș l-a criticat dur pe un senator PSD care a apelat la relațiile sale pentru a nu aștepta la rând și a fi tratat preferențial.

Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, la Pitești, unde un senator PSD de Vâlcea a ajuns la Unitatea de primiri urgențe cu mama sa și, considerând că este sub demnitatea lui să aștepte să-i vină rândul la consultație, a apelat la colegul său, senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, relatează universulargesean.ro.

Acesta l-a contactat pe managerul spitalului, Sorin Vasilescu, care la rândul său a sunat la Unitatea de primiri urgențe pentru ca medicii de acolo să-l primească pe senatorul PSD și pe mama acestuia înaintea celorlalți pacienți care așteptau pe hol.

Însă, doctorița care se afla atunci de serviciu n-a văzut deloc cu ochi solicitarea managerului spitalului și a ieșit din cabinet și l-a făcut cu ou și cu oțet pe senatorul PSD. "Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreti să intraţi în faţă...!”, a reacționat cadrul medical, lăsând la o parte orice grijă pentru limbajul folosit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moment în care politicianul a decis că e cazul să se îndrepte spre altă unitate sanitară.